Meny

Till vårt huvudkontor i Lidköping söker vi nu en produktutvecklingschef.

Kinnegrip har sedan 1967 utvecklat och tillverkat låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och trailers för säkra transporter. Produktion och produktutveckling sker vid verksamheten i Lidköping och försäljningen sker genom egna säljare samt återförsäljare i Norden och Europa. 90% exporteras till Europa och övriga världen.

Kinnegrip har startat en spännande förändrings- och tillväxtresa med ambition att vara branschledande i Europa. Vi når denna position genom en företagskultur präglad av kundorientering och medarbetar-engagemang och en ständig utveckling av våra processer och medarbetare. Vi har en hög marknadsnärvaro, ett värdeskapande produkterbjudande och en hög automationsgrad som skapar förutsättningar till en hållbar utveckling.

Kinnegrip har ca. 60 anställda och omsätter drygt 100 mkr. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss, www.kinnegrip.se

Vill du vara med och bidra till vår framtidsresa, är nyfiken på ny teknik och att utveckla nya produkter och lösningar?


Arbetsuppgifter och mål

Fordons- och transportindustrin genomgår stora och snabba förändringar genom elektrifiering och digitalisering och ökade hållbarhetskrav. I rollen som Produktutvecklingschef på Kinnegrip ansvarar du för utvecklingen av bolagets produkter och sortiment för att säkerställa ett hållbart, aktuellt och värdeskapande produkterbjudande. Du är nyfiken på branschens utveckling och kravställningar och drivs av att utveckla nya och innovativa produktlösningar. Du jobbar i nära samarbete med våra kunder och övriga marknadsaktörer samt deltar aktivt i marknads- och försäljningsarbetet.

Som Produktutvecklingschef äger du produktutvecklingsprocessen från idé till färdig produkt. Du har personalansvar för 2 konstruktörer, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Din Profil

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning, gärna med kunskap och erfarenhet inom elektronik/mekatronik, eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. I utvecklingen av nya produkter är det av stor vikt att kunna marknaden och känna kunders behov, därför förutsätter vi att du som produktutvecklingsansvarig ser det som självklart av att besöka våra kunder och vara med ute på marknaden tillsammans med våra säljare. Du har erfarenhet och kompetens att driva dina egna utvecklingsprojekt. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och självgående samt har en god social förmåga. Du har ett agilt och kreativt tankesätt och kan identifiera nya utvecklings- och affärsmöjligheter. Du har förmågan att motivera dina medarbetare och du har en grundläggande erfarenhet av att leda och coacha andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Kinnegrip med Human & Executive.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93 lotta@humanandexecutive.se
Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 18 mars 2022!

Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

webmail