MenyTill vårt huvudkontor i Lidköping söker vi nu en
kvalitets- och teknikchef.

Kinnegrips målsättning är att vara det bästa valet för en säker lastning, lossning och förstängning av gods. Den uppnås genom kontinuerlig produktutveckling och långsiktigt ekonomiskt tänkande i kombination med lyhördhet, flexibilitet och service. De strävar efter ständiga förbättringar genom att regelbundet analysera kundernas och övriga intressenters krav på sin verksamhet och dess utveckling.

Kinnegrip står inför en spännande tillväxtresa och söker nu till sin produktionsanläggning i Lidköping en Kvalitets- och Teknikchef som vill bidra till deras utveckling.

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Kvalitets- och Teknikchef ansvarar du för att driva och utveckla bolagets operativa och strategiska kvalitets- och produktionstekniska processer. Utöver detta ansvar du även för bolagets miljöarbete.

Att jobba med ständiga förbättringar kommer att vara en prioriterad del för verksamheten och i din roll driver du utvecklingen av metoder och processer som bidrar till bolagets långsiktiga mål. Du är bolagets representant i de flesta produktionstekniska – och kvalitetsrelaterade frågor.

Du leder och ansvarar för ett team på ca 9 personer inom produktionsteknik, kvalitet, underhåll- samt fastighet och rapporterar direkt till Fabrikschefen. Som ledare på Kinnegrip verkar du för ett ledar- och medarbetarskap som arbetar utifrån tydlig målstyrning, ”viljan att vinna”, som skapar snabbhet och flexibilitet genom decentraliserat ansvar men också krav på resultat från varje medarbetare.

Din Profil
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kvalitet och/eller produktionsteknik alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har en industriell bakgrund med god teknisk kunskap, gärna från fordonsindustrin. Du har drivit och utvecklat kvalitets-och miljöledningssystem, meriterande är om du har kunskaper inom IATF 16949.

Du har ett jordnära sätt och är trygg med att ta och genomföra beslut. Att arbeta både administrativt och operativt faller naturligt för dig. I ditt ledarskap är du motiverande, coachande och drivs av att utveckla och engagera dina medarbetare.
Du är noggrann, strukturerad, målmedveten och samtidigt lösningsorienterad. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93 lotta@humanandexecutive.se
alternativt Johan Linder tel +46 722 35 11 95. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast 23/5.
Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

Passar inte ovan tjänst dig? Då finns även en möjlighet för dig att skicka in en spontanansökan genom att klicka här

webmail