Meny

Nyheter

Vår digitaliseringresa Genom hela vår organisation har vi olika resor, där resan mot ökad digitalisering är en.
Läs mer 

Att bevara kunskap och lära av varandra En sak som vi har lagt märke till i projektet med att starta upp den polska verksamheten är effekterna av kunskap, erfarenhet och högt engagemang i vår organisation.
Läs mer 

Önskar en riktigt glad och god jul Hittills i december har vi mötts av ett vackert vinterlandskap här i Sverige, vilket ger oss extra julkänslor. Detta nyhetsbrev är en kort reflektion av året som snart är slut. Mycket har hänt och vi ser fram emot en spännande tid framöver.
Läs mer 

Samarbete ger snabbhet, kreativitet och högre värde Nyhetsmail November 2023
Läs mer 

Kinnegrip expanderar Med en hög och stadigt växande exportmarknad etablerar nu Kinnegrip en anläggning och logistikcenter i den polska staden Kostrzyn.
Läs mer 

Kinnegrip söker Produktutvecklare Vill du utveckla både nya och befintliga produkter och sortiment med fokus på nyutveckling. Funktionen innefattar produktutveckling nära kund och mekanisk konstruktion i 3D CAD. Då kan du vara Kinnegrips nya Produktutvecklare/Konstruktör.
Läs mer 

Semesterstängt
Läs mer 

Kinnegrip lanserar K20 pendel för tippflak Lanseringen av K20 pendel för tippflak är ett naturligt steg i utvecklingen av vårt K20 låssystem.
Läs mer 

Kinnegrip ingår samarbete med Resma och Blueflex på den franska marknaden
Läs mer 

Kinnegrip fortsätter sin geografiska expansion genom nytt samarbetsavtal i Japan
Läs mer 

webmail